Силните жени със стоманена хватка и железни нерви днес са

...
 
Силните жени със стоманена хватка и железни нерви днес са
Коментари Харесай

Силна жена: да бъдеш или да не бъдеш

 

Силните дами със стоманена хватка и стоманени нерви през днешния ден са на мода, само че можете ли да култивирате воля в себе си, без да разрушите живота си? Струва ли си да се счупите в името на стилните трендове? Научете рисковете от прекомерната самонадеяност.

 

От незапомнени времена съществува вярването, че дамата би трябвало да бъде нежно и нежно създание и най-важната цел в живота й би трябвало да бъде домът и щастието на мъжа и на децата й. Въпреки това в съвременността нежният пол не стопира да разрушава всички вероятни стандарти – дамите през днешния ден построяват кариера, от време на време по-добре от мъжете, заемат лидерски позиции, ръководят семейство, вземат решение проблеми, които като цяло допускат мощна мъжка ръка и волеви темперамент. Дамите през днешния ден изискват самостоятелност, автономия, построяват мускули, както физически, по този начин и душевен, изискват тъждество във взаимоотношенията.

Важният въпрос е каква цел преследваме в опит да се изравним с противоположния пол, за какво се стремим толкоз доста да заемем водеща позиция и толкоз ли е добре, колкото наподобява на пръв взор.

 

Добре ли е да си мощна жена?

Днес няма да се изненадате от обстоятелството, че брачната половинка печели доста повече от брачна половинка си. Мнозина даже не са сюрпризирани от това, че от време на време такава жена въобще няма брачен партньор, а сама отглежда децата си. С една дума, всеки ден в нашия свят има от ден на ден мощни представителки на по-слабия пол.

Уви, постоянно женската мощ е съпроводена от самотност. Факт е, че мъжете се опасяват от мощните, умни и самостоятелни дами, тъй като, както знаете, още никой не е измислил указания за приложимост.

Също по този начин е неправилно да се има вяра, че една жена със мощна воля се стреми към самотност – като цяло тя няма различен избор, тъй като не всички смели и красиви мъже са в положение да я изпреварят в неефикасно съревнование. Въпреки цялостната самотност, ние продължаваме да вършим грандиозни проекти за бъдещето, бързо да се изкачваме по кариерната стълбица. До известна степен безспорната самостоятелност от мнението на другите може да бъде от изгода, защото животът с непрекъснат взор обратно или настрана е трудоемък и не всеки път възнаграждаващ.

Вярно е, че връзките с противоположния пол се свеждат до мимолетни срещи или, по-просто, извънредно до фамилиарност, мъжът става единствено един от стадиите на живота на мощната жена и напълно не главният. Добре е? Спорен въпрос, изключително когато сте под тридесет години, животът наподобява дълъг, а фантазиите да сте в точния момент за всичко са повече от осъществими. Но времето има способността да свършва по-бързо, в сравнение с си мислим първоначално, мъжете избират слабите и гъвкавите, а мощните остават ….сами.

 

Каква е слабостта на мощната жена

Съгласете се, ударите на ориста могат да ни закалят, да ни разрешат да придобием по този начин наречената ризница, която в бъдеще ще може да ни защищити от разнообразни компликации в живота, само че от време на време би трябвало да станем заложници на личната си ризница. Всяка целеустремена и волева представителка на нежния пол от време на време желае да се отърве от тежките броня и щит, а в това време желае да откри мъж, до който можете просто да се отпусне  и да бъде  водена. Но ето парадоксът: в случай че някой си разреши да я хване за ръка и да я заведе нанякъде… „ Е, не “, ще каже дамата, привикнала постоянно сама да взема решения, „ вървим в неверна посока. Заведи ме там и то бързо! “

Страхуваме се да не загубим надзор и вследствие на това власт. Както във всички други области на живота си, в персоналните си взаимоотношения мощната жена поддържа своята самостоятелност като главен приоритет. Смее се, когато чуе, че мястото й е в кухнята, умее да се отстоява, желае да се образова и да прави пари. Тя ражда деца, когато е подготвена за това, и то не тъй като е време и не с цел да задържи мъж. И не разрешава на никого да взема решение какво да прави с живота си. В едно семейство, в случай че го има, заради това постоянно пораждат съществени проблеми. И казусът тук въобще не е в разделянето на следените територии, а във обстоятелството, че постоянно един ден тя просто стопира да почита колегата си, тя престава да го смята за благонадежден, виновен, в последна сметка нужен.

Мъжът би трябвало да пази дамата, това е главната му функционалност, която включва огромен брой аспекти, само че въпросът е: за какво да пази тази, която не се нуждае от отбрана?

Уважението идва от безспорното тъждество. Когато мъж и жена се пробват да се скрият един зад различен, ползата изчезва. Волю-неволю има единствено един излаз – да се търси приблизително състояние. Научете се да почитате този, който е до вас, и той ще стартира да се отнася друго към себе си и към вас. Не се опасявайте да бъдете слаби в всекидневието и тогава ще имате запас от мощ за момента, в който в действителност ще се наложи.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР